Hitta kärleken på nätet?

Hej!

Jag är medveten om att bloggandet varit dåligt. Tror det beror på att jag känner mej lite nere då jag är ensam och längtar efter en trevlig kattkvinna. Hursomhelst är det svårt att få tag i nån när jag är hållen i fångenskap av människo-aporna. Därför funderar jag på nätdejting! Vad tror ni om det, skulle jag kunna få napp?

Ha det!

//Torris

Kommentarer
Postat av: Bellan

Varför inte prova att rymma och se dig om i kvarteret lite... du kan ju springa hem när du blir hungrig.

2011-03-04 @ 18:18:17
URL: http://bellan-autism-adhd.blogspot.com
Postat av: Barbro

Prova nätdejting Torsten, det är vanligt nu för tiden!

2011-03-04 @ 18:43:26
Postat av: Maurice

Hmmm, knivig fråga det där. Problemet med nätdejting är ju att en katta i princip kan hitta på vad som helst, t o m använda någon annans bild. Istället för en 1,5 årig pärla, kan du få en 13-årig tant på klon. Inte för att det är något fel på 13-åriga tanter, men om du vill skaffa ungar, så är de ju s a s på fel sida strecket.



Men, det är inte lätt för kissekatten att leva allena. Jag har i och för sig bara gjort det i en månad, men det var jobbigt värre. Först hade jag ju mamma (den fräsekattan), moster, brorsan och en hund. Sedan fick jag Drottning Malin som fostrade mig på riktigt (och ett tag hade vi hundar). När Malin övergav oss och traskade över regnbågsbron, så åkte lillie ut och hittade Kajsa och hon och jag har varit ett par sedan dess. Ibland retar vi oss på varandra, förstås, men lillie säger att det händer i de bästa förhållanden. Vi är rätt lyckliga tillsammans. Även om jag nog tycker att hon börjar bli lite bossig... fruntimmer...



En äktenskapsförmedling, t ex katthem, uppfödare o dyl inrättningar är rätt bra på att hitta lämpliga kandidater och sedan kan du ju börja dejta på riktigt. Det är aldrig fel med ett besök på den lokala muskrogen, dela en råtta eller två, eller en torsk, lite friskt vatten och en privatfest med dentisar (eller om du är begiven på droger: kattmynta)... En bukett rosor sitter aldrig fel och kanske ett vackert halsband?



Håll romantiken vid liv Torre!

Maurice

2011-03-04 @ 18:59:18
URL: http://lillieslya.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback