Återigen ungkarl

Goddagens!

Roxi har åkt hem och jag är ensam katt som vanligt. Vi fick aldrig till det och lika bra var nog det - jag är inte redo för att bli pappa har jag kommit på. Istället njuter jag av ungkarlslivet så länge det varar:


Nöjd singel

Ha det!

//Torsten

Kort uppdatering om läget

Ursäkta dålig uppdatering, här har ni anledningen:


Jag med bruden Roxi

Som ni ser är det en aning stelt, och det har ännu inte hunnit uppstå några passionerade känslor. Men det kan nog ändras!

När jag har tid ska ni få reda på hur det gick; om jag kommer bli pappa eller inte.

//Torst

Mitt dejtande

Hejsan!

Härligt med fredag, och glassigt väder är det också! Perfekt att kunna återhämta sig efter en veckas arbete i hemmet:


Softar för fullt

Tänkte berätta lite om hur det går med min nät-dejting (om ni vill läsa kontaktannonsen finns den här). Som väntat har jag fått svar från flera vackra honor. Vill inte avslöja hur många då risken finns att jag kommer få player-rykte... Jag har iaf bestämt att jag ska träffa några av dem; så fort de känner sig sugna, såattsäga, kommer de ropa efter mig och så fixar människo-aporna till en träff. Längtar!

Dock är jag lite tveksam till själva upplägget. Det känns inte särskillt gentlemanna-aktigt att göra en massa kvinnor på smällen och sen bara sticka. Känner på mig att många hjärtan kan bli krossade... Jag ska iaf vara öppen med att jag inte vill binda mig från början så ingen känner sig lurad.

Fredagens tävlingsfråga lyder: varför är jag en sådan kvinnomagnet?
1. Det snygga utseendet?
X. Intelligensen?
2. SjälvgodheSkickligheten?

(kom gärna med egna spekulationer!)

Ha en toppenhelg!

//Torsten

Lindra ryggont

Hallå hallå.

Jag skrev om mitt ryggont häromdagen. En del av er trodde det hade att göra med min sovställning. Intressant. Inte tänkt på det.

Nu har jag iaf lärt upp mina människo-apor så dom vet hur dom ska göra för att hjälpa till att lindra mitt onda. Dels genom massage (som Maurice och Kajsa tipsade om) och dels genom att dom får sträcka ut min rygg vid behov.


Får hjälp av husse att sträcka ut ryggen

Funderar även på att boka in en spa-helg. Behöver ju koppla av från all stress också (är mitt ryggont stressrelaterat måntro?).

Ha det bra!

Torrisen

PS: Jag skrev om nätdejting förut. Nu har jag gjort slag i saken! Håller er uppdaterade om hur det utvecklar sej...

Äventyr

Hej vänner!

Nu är jag trött, har varit iväg på utflykt hela dagen!

Dagen började med att husse tog fram min bur, vilket brukar innebära äventyr.


Vad ska detta leda till?

Det bar av till bilen. Husse och matte hade tänkt sej att jag skulle färdas i buren, men det resesättet passade inte mej så jag satte igång att gorma på dom. Dom fattade hinten och jag förflyttades från buren till framsätet.


Bättre koll i framsätet

Resemålet hade sitt slut i Vingåker hos farföräldrarna. Jag hade en mycket spännande dag med nya saker att utforska. Hursomhelst var det en liten incident under middagen... Maten var klar och alla, inklusive mej då, satte sej för att äta. Alla började ta för sej och jag satt tålmodigt på min stol och väntade på att bli serverad. Men tiden gick och ingen satte fram en tallrik till mej?? Ett misstag tänkte jag. Men nejdå, där satt dom och glufsade i sej medan jag förgäves väntade på maten.


Och när är det tänkt att jag ska få min tallrik med mat..?


Fräckt. Typiskt människoapor. Straffet? En spya på mattan så fort jag var obevakad.

Hursomhelst, annars var allt lugnt. Jag åt lite och utforskade en stund till, sedan var det dags för hemfärden.


hemfärd

Nu är jag totalt utmattad


Ska bli skönt att få sova...


//Torren

Hitta kärleken på nätet?

Hej!

Jag är medveten om att bloggandet varit dåligt. Tror det beror på att jag känner mej lite nere då jag är ensam och längtar efter en trevlig kattkvinna. Hursomhelst är det svårt att få tag i nån när jag är hållen i fångenskap av människo-aporna. Därför funderar jag på nätdejting! Vad tror ni om det, skulle jag kunna få napp?

Ha det!

//Torris

Busy

Hej vänner!

Ledsen för dålig uppdatering! Jag har inte haft tid alls då all energi går åt att träna inför mitt bidrag till KAP (=Kastrera din människo-APa). (En träningsvideo kommer upp inom kort för er som vill delta!). För tillfället unnar jag mej lite vila, totalt utmattad!Appropå något helt annat; jag har haft lite ont i ryggen på sista tiden, någon som har tips på hur man kan lindra det?

Ha det!

//Torsten

RSS 2.0